Transportbedrijf Van Dijk B.V.

Dé specialist van Premix- en kunstmestvervoer in Ruinerwold

Uw bulkvervoer veilig en in de juiste staat op de eindbestemming aan laten komen, dat is waar het bij Transportbedrijf Van Dijk B.V. uit Ruinerwold om draait. Onze efficiënte werkmethoden en planning maken het mogelijk aan al uw eisen te voldoen. Het wagenpark van Van Dijk B.V. telt momenteel 15 vrachtauto's. Verder bestaat ons wagenpark uit enkele losse trekkers die ingezet worden voor andere werkzaamheden.

Specialist in bulkvervoer voor de Benelux en Duitsland

Wij zijn een GMP-gecertificeerd transportbedrijf en voldoen daarmee aan de kwaliteitsnormen voor het leveren aan diervoederbedrijven en grondstoffenhandelaren. Representatief materieel en vakbekwame chauffeurs zijn ook onmisbaar tijdens het uitvoeren van uw transportopdracht. Onze deskundige chauffeurs staan met de vrachtauto’s en trekkers uit ons gevarieerde wagenpark dag en nacht voor u klaar. We vervoeren uw agrarische producten dagelijks of incidenteel naar binnen- en buitenland. We zijn gespecialiseerd in bulkvervoer (kippervervoer) als veevoeder, premix en kunstmest.

Bulkvervoer

Wij zijn gespecialiseerd in bulkvervoer (kippervervoer) en zijn hoofdzakelijk werkzaam in de agrarische sector waar wij ook losse werkzaamheden verrichten. Het wagenpark is vooral gericht op de agrarische sector, maar is dusdanig flexibel dat we ook andere vormen van transporten, bijvoorbeeld stukgoed, uitvoeren. Onze grootste opdrachtgevers zijn Agrifirm, Logispan en Grasdrogerij Ruinerwold, maar wij verrichten ook losse vrachten in de hele Benelux en Duitsland.

Premix

Mineralen zijn onmisbaar voor onder meer rundvee, paarden en schapen. Ruwvoeders als hooi en gras bevatten vaak te weinig vitaminen en mineralen. Ons bedrijf verzorgt het vervoer van deze bestanddelen voor uw veevoer. Vakkundig en betrouwbaar vervoeren we de premixen naar de gewenste locatie, zodat het vee een complete voeding krijgt.

Kunstmest

Met kunstmest wordt de groei van gewassen bevorderd. Afnemers zijn afhankelijk van uw kunstmest. Het is daarom van groot belang dat het product met de juiste verzorging wordt afgeleverd. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken: als specialist in het transporteren van agrarische producten waarborgen we een betrouwbare en veilige afwikkeling voor u en uw klant.

24/7 BESCHIKBAAR

Heeft u vragen over ons bulkvervoer of wilt u een transportopdracht plaatsen? Neem dan contact op met Transportbedrijf Van Dijk B.V. in Ruinerwold. We zijn werkzaam in de Benelux en Duitsland.

Vragen of een opdracht?

Transportbedrijf Van Dijk B.V.
Wolddijk 29 
7961 NA Ruinerwold (Drenthe)

   0522 - 48 12 19

  Martin van Dijk 06-11511964

  info@transportbedrijfvandijk.nl

KvK: 04010836

     Openingstijden 24/7 in de week

  • 24/7 bereikbaar
  • gecertificeerde chauffeurs
  • transport voor binnen- en buitenland

Transportbedrijf Van Dijk B.V. uit Drenthe is GMP-gecertificeerd.